Frank Versteegh

aviator - keyword speaker

Betrouwbare overheid?

Vandaag is dan eindelijk het rapport verschenen over de rol van de belastingdienst, politici, ministers en rechters inzake de toeslagen affaire.
De uitslag van het onderzoek is vernietigend!
De overheid heeft zich gedragen als de grootste vijand van onschuldige burgers.
Ambtenaren van de belastingdienst hebben willens en wetens onschuldige burgers kwaad berokkend. Volgens de Wet een strafbaar feit.
Duizenden mensen die door toedoen van de overheid schade is aangedaan en de kwaliteit van hun leven is verwoest.
Het meestal overijverige Openbaar Ministerie zou nu als hoogste prioriteit moeten hebben, het vervolgens van de ambtenaren die ver buiten hun boekje zijn gegaan en die hun macht op flagrante wijze hebben misbruikt. Dit ter genoegdoening van de duizenden onschuldige burgers die kwaad is aangedaan.
De overheid kan niet anders dan zelfreinigend vermogen te tonen. Ontslag op staande voet en vervolgen.
Persoonlijk ben ik helemaal niet van straffen, maar hier is straf op zijn plaats. Het liefst taakstraffen waarbij de betreffende directeuren en ambtenaren werk moeten verrichten bij de mensen die zij ernstige schade hebben toegebracht. Maatschappelijke genoegdoening.

Respect voor kamerlid Pieter Omzigt die zich als een pitbull heeft vastgebeten in dit dossier. Hij heeft er alles aan gedaan om de onderste steen boven te halen. (En die steen is nog niet helemaal boven)OM

Share this blog:

Share on email
Share on whatsapp